Visie & missie


Doen waar je goed in bent

Dat wil iedereen. Dat geldt voor ons, onze klanten en onze projectmedewerkers. Je kunt pas doen waar je goed in bent als je als medewerker op het juiste project zit. En als ondernemer met een gerust hart projecten kunt uitbesteden, waar geen kennis of tijd voor is. Met dat uitgangspunt doen wij ons werk. Wat zijn de eisen en  verwachtingen van de klant? En welke medewerkers kunnen het project zelfstandig uitvoeren, zodat wij het succesvol kunnen opleveren? Met deze kennis begeleiden onze consultants het project tot oplevering. Zodat iedereen tevreden is. 


Niet de grootste, wel de beste

Wij zijn niet het grootste bureau op het gebied van projectuitvoering. Daar streven wij ook niet naar. We willen wél de beste zijn. Wij streven naar optimale tevredenheid bij zowel onze klanten als projectmedewerkers. Wederzijds respect en gelijkwaardigheid in de onderlinge samenwerking en communicatie staan hierbij voorop. 

 

Onze ambitie
Project Profession investeert continu in haar bedrijfsvoering. Wij werken volgens een veiligheids- en kwaliteitsmanagementsysteem en zijn hiervoor ISO-gecertificeerd. Uitstekende tarieven, voorwaarden en dienstverlening voor klant en projectmedewerker zijn hier het resultaat van. Van toegevoegde waarde zijn is onze ambitie.

 

 

Beste bezoeker van onze website,

Sinds 16 april 2018 is Project Profession volledig geïntegreerd in de Multi Engineering Group.
Onze website vind je voortaan op www.multi.engineering

Onze contactpersonen en onze dienstverlening blijft natuurlijk dezelfde:
Voor Engineers bieden wij uitdagende projecten en zijn we een top employer.
Onze Klanten blijven Koningen die wij projectmatig ondersteunen bij hun engineering uitdagingen.
Samen blijven we zo sensationele projecten realiseren.