Starter

Je hebt net je diploma op zak? En je wilt - in relatief korte tijd – ervaring op doen bij verschillende bedrijven? Dat kan bij Project Profession.

 

Veel ervaring in korte tijd
Zoveel mensen, zoveel motivaties om te werken op projectbasis. Werken op projectbasis is vaak een bewuste keuze. Om bijvoorbeeld ervaring op te doen. Een goede zet, zeker als je starter bent op de arbeidsmarkt. Je doet namelijk in korte tijd veel ervaring op, omdat wij projecten uitvoeren voor diverse klanten. Zo kun je snel je marktwaarde vergroten en onderzoeken wat goed bij jou past.

 

Continuïteit in projecten

Als je begint met werken bij Project Profession, bieden we je een projectcontract. Je krijgt goede begeleiding en wij houden scherp in de gaten wanneer je project afloopt. Als jij goed functioneert, kun je vaak zo weer verder bij een van onze andere projecten. Veel van onze starters zijn inmiddels ervaren en hebben een vast dienstverband gekregen.

 

Wat doen we voor jou?
Als je graag projectmatig wilt werken, stuur dan je CV of neem contact op met een van onze managers. We hebben namelijk regelmatig projecten, waar jij als starter je 'tanden in kunt zetten'. We willen graag van je weten wat je kunt en in welke richting je je wilt ontwikkelen. Tijdens de projectuitvoering kun je rekenen op een goede coaching en begeleiding. 

Beste bezoeker van onze website,

Sinds 16 april 2018 is Project Profession volledig geïntegreerd in de Multi Engineering Group.
Onze website vind je voortaan op www.multi.engineering

Onze contactpersonen en onze dienstverlening blijft natuurlijk dezelfde:
Voor Engineers bieden wij uitdagende projecten en zijn we een top employer.
Onze Klanten blijven Koningen die wij projectmatig ondersteunen bij hun engineering uitdagingen.
Samen blijven we zo sensationele projecten realiseren.