PERSBERICHT

MULTI Engineering Group neemt Project Profession over

Strategische meerwaarde door uitbreiding in diensten, expertises en regio

 

Amsterdam, 3 december 2015 – MULTI Engineering Group B.V. heeft in november 2015 Project Profession Engineering Support B.V. overgenomen. Met de overname heeft MULTI haar marktpositie in Nederland en specifiek in de regio Amsterdam versterkt. De overname bekrachtigt de strategische samenwerking die de beide bedrijven voor ogen hebben. Als onderdeel van MULTI kan Project Profession nu full-service oplossingen bieden aan haar klanten. Project Profession blijft vooralsnog geheel zelfstandig opereren. 

Internationaal netwerk
Na de overname telt de organisatie meer dan 350 technische experts die aangestuurd worden vanuit zes vestingen in drie landen: België, Nederland en Slowakije. De vestiging in Amsterdam blijft vooralsnog opereren onder de naam Project Profession. Oud-eigenaar Jan Jansen blijft daar werkzaam als directeur, voor behoud van expertise en continuïteit. Project Profession heeft in MULTI een betrouwbare moedermaatschappij gevonden met een uitgebreid pakket aan diensten. "Bij MULTI komen we terecht bij een bedrijf van ondernemers met een familiale verankering’’, aldus Jan Jansen. “Net als wij combineren zij het streven naar een hoge klanttevredenheid door flexibele oplossingen te bieden met veel aandacht voor de mens. Door toegang tot meer experts en een eigen ontwerp- en ingenieursbureau, kunnen wij onze klanten nóg beter bedienen. Binnen MULTI blijven wij ons focussen op wat wij graag doen: en dat is het vakkundig uitvoeren én opleveren van technische projecten.


Meerwaarde
Ook MULTI onderstreept de meerwaarde. ‘’Project Profession beschikt over bekwame en enthousiaste medewerkers met ervaring in grote projecten zoals de Noord/Zuidlijn. Deze expertise kunnen we ook inzetten voor onze opdrachtgevers. Daarnaast sluiten de activiteiten van Project Profession perfect aan op ons streven naar de beste oplossingen voor de klant, getuige hun slogan: maatwerk in projectuitvoering. Op deze manier kunnen we nog beter invulling geven aan onze missie, namelijk klanten succes laten boeken.” aldus Nicolas Van Goeye, directeur Bouw & Infra die de integratie zal voorbereiden.

 

Over MULTI

MULTI Engineering is opgericht in 1996 en biedt engineeringoplossingen op maat aan klanten in de sectoren Industrie, Bouw & Infra en Maritiem & Offshore. De oplossingen bestaan uit projectsourcing, waarbij experts op de locatie van de klant ingezet worden. Daarnaast heeft MULTI diverse eigen Design & Engineering Offices, waar (deel)projecten worden uitgewerkt. Ook ontwikkelt MULTI steeds nieuwe oplossingen zoals consultancy, inspectiediensten en ander maatwerk. MULTI bedient haar klanten vanuit zes vestigingen: Temse in België, Vlissingen, Zwijndrecht, Vught en Amsterdam in Nederland en Komarno in Slowakije. Kijk voor meer informatie over MULTI op www.multi.engineering.

 

Op onderstaande foto staan, van links naar rechts: Ruud Leijten en Jan Jansen van Project Profession en Nicolas en Wouter Van Goeye van MULTI Engineering. 

 

Beste bezoeker van onze website,

Sinds 16 april 2018 is Project Profession volledig geïntegreerd in de Multi Engineering Group.
Onze website vind je voortaan op www.multi.engineering

Onze contactpersonen en onze dienstverlening blijft natuurlijk dezelfde:
Voor Engineers bieden wij uitdagende projecten en zijn we een top employer.
Onze Klanten blijven Koningen die wij projectmatig ondersteunen bij hun engineering uitdagingen.
Samen blijven we zo sensationele projecten realiseren.