Over Project Profession

Project Profession Engineering voert projecten uit in de technische sector. Daarbij doen wij waar we goed in zijn. En dat is het vakkundig uitvoeren én opleveren van technische projecten. U besteedt uw project uit, wij zorgen voor de rest.

 

Eigen vakspecialisten

Elk project vereist zo zijn eigen aanpak en vakspecialisten. Daarom bestaat ons team uit flexibel inzetbare projectmedewerkers: eigen professionals met zeer uiteenlopende expertises.

 

Kennis van techniek…én mensen

Project Profession investeert veel in persoonlijk contact. Dat moet ook, want als wij een project aannemen willen wij precies weten wat de eisen van onze klant zijn. Daarvoor is kennis nodig. Niet alleen van de branche en het project, maar ook van onze klanten en medewerkers. Onze managers combineren daarom mensenkennis met ruime ervaring in de techniek. Of het nu gaat om process, werktuigbouwkunde of civiele techniek, wij kennen uw vakgebied. En weten dus waar u het over heeft en met welke medewerkers wij de klus kunnen klaren.


Onderdeel MULTI Engineering 

Project Profession is onderdeel van de MULTI Engineering Group. MULTI heeft in november 2015 Project Profession overgenomen. De overname bekrachtigt de strategische samenwerking die de beide bedrijven voor ogen hebben. Als onderdeel van MULTI kan Project Profession nu full-service oplossingen bieden aan haar klanten. De vestiging in Amsterdam blijft vooralsnog geheel zelfstandig opereren onder de naam Project Profession. Oud-eigenaar Jan Jansen blijft werkzaam als directeur, voor behoud van expertise en continuïteit. Meer informatie over de overname leest u in het persbericht. 


Internationaal netwerk
Project Profession is nu onderdeel van een organisatie meer dan 350 technische experts, die aangestuurd worden vanuit zes vestingen in drie landen: Temse in België, Vlissingen, Zwijndrecht, Vught en Amsterdam in Nederland en Komarno in Slowakije. Kijk op www.multi.engineering voor meer informatie.

 

Beste bezoeker van onze website,

Sinds 16 april 2018 is Project Profession volledig geïntegreerd in de Multi Engineering Group.
Onze website vind je voortaan op www.multi.engineering

Onze contactpersonen en onze dienstverlening blijft natuurlijk dezelfde:
Voor Engineers bieden wij uitdagende projecten en zijn we een top employer.
Onze Klanten blijven Koningen die wij projectmatig ondersteunen bij hun engineering uitdagingen.
Samen blijven we zo sensationele projecten realiseren.