Kwaliteit & veiligheid

Doen waar je goed in bent is ons motto. Dus investeert Project Profession continu in haar bedrijfsvoering. Kwaliteit en veiligheid zijn speerpunten in ons beleid. Wij werken volgens een veiligheids- en kwaliteitsmanagementsysteem. Project Profession is hiervoor gecertificeerd door Lloyd's Register Nederland b.v. conform NEN ISO 9001: 2008 (kwaliteitsnorm).

 

Veiligheid? Prioriteit!
Voorkomen is beter dan genezen. Dus is veiligheid onze norm. Project Profession besteedt sinds haar oprichting veel aandacht aan preventie. Vanzelfsprekend hoort daar ook een gecertificeerd kwaliteits- en veiligheidssysteem bij. Check hier onze VCU, ISO en NEN-4400 certificaten.

 

Opleiding & veiligheidsinstructie
Project Profession inventariseert bij elk project of er veiligheidsrisico’s zijn: In welke functiegroep werkt de medewerker? Welke risico’s zijn hieraan verbonden? En is een veiligheidspaspoort of een veiligheidsopleiding vereist? De risico's en vereisten leggen we naast de profielen van onze medewerkers. Indien nodig zorgen wij ervoor dat onze medewerkers de gewenste opleiding of veiligheidsinstructie volgt.

 

VG-verklaring
Voorafgaand aan de uitvoering van het project bekijken wij - met behulp van een checklist - of alle preventieve maatregelen zijn uitgevoerd om de veiligheidsrisico’s te beperken. Als dit het geval is geven wij een zogenaamde VG-verklaring (veiligheids- en gezondheidsverklaring) af.

Beste bezoeker van onze website,

Sinds 16 april 2018 is Project Profession volledig geïntegreerd in de Multi Engineering Group.
Onze website vind je voortaan op www.multi.engineering

Onze contactpersonen en onze dienstverlening blijft natuurlijk dezelfde:
Voor Engineers bieden wij uitdagende projecten en zijn we een top employer.
Onze Klanten blijven Koningen die wij projectmatig ondersteunen bij hun engineering uitdagingen.
Samen blijven we zo sensationele projecten realiseren.