Werkvoorbereider Tram baan projecten

GVB (voorheen afkorting voor: Gemeentevervoersbedrijf) is een Nederlands openbaarvervoerbedrijf en verzorgt het openbaar vervoer in de gemeenten Amsterdam, Diemen, Weesp en het tot de gemeente Ouder-Amstel behorende Duivendrecht. Daarnaast exploiteert het drie lijnen in Amstelveen, drie lijnen in de Haarlemmermeer en veren over het IJ en het Noordzeekanaal.

Project

De afdeling Uitvoering van Rail Services verzorgt onderhoudswerkzaamheden en projectmatige vervangingen aan trambaan, metrobaan, stations, energievoorziening van de metro en tram en alle bijbehorende signalerings- en veiligheidssystemen. Binnen de afdeling zijn er 5 uitvoerende teams, Metro Baan, Tram Baan, Energie, Systemen en Spoorproductie. Verder is er een Bedrijfsbureau waar alle werkzaamheden worden voorbereid en gepland. Binnen het Bedrijfsbureau zijn er nu 2 vacatures voor een werkvoorbereider die zich in hoofdzaak zal bezig houden met voorbereiden en plannen van de werkzaamheden Tram Baan projecten.

Wij zoeken

Je voert samen met een andere collega of zelfstandig werkvoorbereidingswerkzaamheden ten behoeve van projectmatige werkzaamheden (in alle fasen van het project) en in mindere mate het dagelijkse onderhoud. In deze functie heb je veel contact met het uitvoerende team van Tram Baan, maar ook projectleiders, calculatoren, Asset Manager, constructiebureau en externe partijen als onderaannemers om de werkzaamheden af te stemmen. Je neemt deel in de projectteams zowel voorafgaand als tijdens de uitvoering. Tevens verzorgt de werkvoorbereider rapportages en administratieve taken, maar bovenal speelt de werkvoorbereider een belangrijke rol in het constant verbeteren van de operationele processen en prestaties. Je zorgt voor een zo optimaal mogelijke inzet van de uitvoering en maximale beschikbaarheid van de assets.

Alhoewel het zwaartepunt van het werk dus betrekking heeft op projecten binnen Tram Baan, kun je ook ingezet worden op overige werkzaamheden. Je werkt hoofdzakelijk vanuit Amsterdam (Joan Muyskensweg).

Jouw werkzaamheden bestaan concreet uit: (na)calculeren, plannen, voorbereiden, bestellen, documenteren, monitoren, continue verbeteren en rapporteren van de productiewerkzaamheden. We vragen daartoe kennis van en ervaring met technische tekeningen, werkplanningen, vergunningaanvragen, veiligheidsaspecten, inkopen (incl. aanbestedingsprocessen) en afroepen van materialen en diensten en verzorgen van administratieve afhandeling.

Maar misschien nog wel belangrijker; je vindt het leuk om de tram infrastructuur voor GVB in de stad garanderen en samen met de collega’s van de Tram Baan mooie prestaties neer zetten.

Als dat niet goed gaat dan zit jij er bovenop en blijf je duwen tot de zaak wel goed loopt. Je schuwt een stevig gesprek niet en bent altijd bereid om zelf ook een stap extra te zetten.

Last but not least, ben je een rasechte aanpakker,

Wij vragen

Minimaal in het bezit is van een (technisch) MBO diploma, niveau 4, bij voorkeur richting civiel, weg en waterbouw of werktuigbouwkunde.

Ben je bekend met spoor gerelateerde werkzaamheden dan is dat een pre

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

In staat om technische tekeningen te lezen en doorgronden

In staat om zelfstandig te calculeren, werkplannen op te stellen en offertes te maken

Ondernemend en commercieel, iemand met drive!

Zorgvuldig, kritisch en analytisch; ook heb je een uitstekend cijfermatig inzicht

Sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

Proactief

Ervaring met SAP is een pré

Wij bieden

Project overeenkomst voor de duur van 9 maanden.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact met Remy Ris +31207519935

MULTI Engineering Group B.V. heeft in november 2015 Project Profession Engineering Support B.V. overgenomen. De overname bekrachtigt de strategische samenwerking die de beide bedrijven voor ogen hebben. Als onderdeel van MULTI kan Project Profession nu full-service oplossingen bieden aan haar klanten.

Solliciteren

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Aarzel dan niet om je uitgebreide CV te zenden naar remy.ris@projectprofession.nl

Beste bezoeker van onze website,

Sinds 16 april 2018 is Project Profession volledig geïntegreerd in de Multi Engineering Group.
Onze website vind je voortaan op www.multi.engineering

Onze contactpersonen en onze dienstverlening blijft natuurlijk dezelfde:
Voor Engineers bieden wij uitdagende projecten en zijn we een top employer.
Onze Klanten blijven Koningen die wij projectmatig ondersteunen bij hun engineering uitdagingen.
Samen blijven we zo sensationele projecten realiseren.